Tel: +31 (0) 346 581 671

Bent u of uw medewerker veel tijd kwijt aan het controleren van alle opgegeven reiskostendeclaraties? Of wilt u voor de verhuizing van een organisatie de nieuwe reiskostendeclaraties berekenen? Besteed niet langer uw kostbare tijd aan het een voor een invullen van routes op online routeplanners. Locatienet heeft de ideale oplossing voor dit probleem; de Reiskostenbon.
 
Dit is een eenvoudige Excelsheet met een koppeling met het vertrouwde www.routenet.nl
 
Afstanden berekend met de reiskostenbon zijn dus te controleren met Routenet. De Reiskostenbon maakt het mogelijk om snel en efficiënt meerdere afstanden en reistijden te berekenen.
 
Wat biedt de Reiskostenbon:
 
• Eenvoudig in gebruik
• Laagdrempelig, er is geen minimum afname
• Geen speciale hardware of software nodig
• Minder irritatie en stress
• Scherp geprijsd en kostenbesparing
 
De Reiskostenbon is al verkrijgbaar vanaf € 199,- per jaar en kan dan op elke pc gebruikt worden door middel van een eigen inlogcode. U betaalt alleen voor een vooraf te bepalen aantal raadplegingen en niet voor het bestand. Het is dus mogelijk om het Excelbestand met meerdere gebruikers te gebruiken, zonder extra kosten achteraf!
 
Benieuwd naar de eenvoud van de Reiskostenbon? Bekijk dan de demonstratie op deze pagina.
 
Heeft u een bijzondere wens waar de Reiskostenbon niet op aansluit, informeer dan naar de mogelijkheden via de contactpagina.

 

Vraag hier een testaccount aan en test de werking van de Reiskostenbon of onze Time&Distance 100 routes geheel vrijblijvend.

Contact

Locatienet BV

Bezoekadres:
Energieweg 1
3542 DZ Utrecht     

   

Postadres:
Postbus 43072
3540 AB Utrecht

          

info@locatienet.com
tel: 0346 581 671

 
    

Meer diensten van Locatienet

Op internet kunt u nog meer diensten van Locatienet vinden .