Tel: +31 (0) 346 581 671

Diensten keuzemodule

Veel particulieren en organisaties gebruiken Routenet voor de berekening van reiskostenvergoeding en in veel CAO's is bepaald dat reiskostenvergoeding uitgekeerd wordt obv uitkomsten van Routenet. Dit omdat Routenet icm de Teleatlas kaarten als zeer betrouwbaar wordt ervaren.

 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

- Zorgverzekeraars

- Schoonmaakbedrijven

- Thuiszorgorganisaties

- Monteurs

- ZZP'ers

 

Wij bieden voor het berekenen van afstanden tbv de reiskostenvergoeding van u of van uw medewerkers verschillende tools die dit proces vergemakkelijken. Voor particulieren hebben wij een aantal gratis oplossingen. Voor werkgevers en organisaties hebben wij verschillende webservices die volledig integreerbaar zijn in uw bestaande software pakket, of als stand-alone oplossing in de vorm van onze reiskostenbon, waarmee u binnen de vertrouwde omgeving van Excel snel en efficiënt een grote hoeveelheid afstanden kunt berekenen.

 

Maak een keuze uit onderstaande mogelijkheden om te bepalen welke oplossing het beste aansluit bij uw situatie of wensen.

 

Ik ben particulier

 
Wij bieden zakelijke abonnementen waarmee afstanden en reistijden berekend kunnen worden. Dit is voor de meeste particulieren niet aantrekkelijk, vanwege de kosten ervan.
 
Voor particulieren bieden wij hier mogelijkheid maximaal 5 afstanden en reistijden te berekenen.
 
Verder kunt u natuurlijk gebruik maken van www.routenet.nl en www.onderweg.nl en www.trafficnet.nl Met Routenet berekent u nauwkeurig uw route van A naar B en op onderweg.nl kunt u terecht voor alle actuele rijsnelheden op de Nederlandse wegen

Naast deze sites bieden wij nog een tweetal apps voor de iPhone.
 
1. De app OVchipCharge laat je de dichtstbijzijnde Ov chipkaart oplaadpunt vinden.

2. Voor de automobilist met iPhone is de onderweg.nl App een handige applicatie waarin alles zit om met de verkeersdrukte van vandaag nog enigszins op tijd van A naar B te rijden. Files, mobiele flitsers (inclusief bebouwde kom) of vertragingen door wegwerkzaamheden zijn direct te zien in overzichtelijke lijsten. Deze is te koppelen aan de site www.Routenet.nl, hierdoor worden je meest gereden routes opgeslagen en kan je gewaarschuwd worden als er op een van uw routes vertraging is.

 

Ik plan tussen de 0 en 250 routes per maand

 
De reiskostenbon is een excelsheet die een koppeling maakt met het vertrouwde www.routenet.nlU kunt een of meerdere adressen invullen in de excel sheet en deze berekent obv een zelf te kiezen instelling (kortste/snelste/optimale) de afstanden tussen deze adressen, en berekent direct een reiskostenvergoeding per route en voor alle routes bij elkaar. Afstanden berekend met de reiskostenbon zijn ook te controleren met Routenet.nl. De Reiskostenbon maakt het mogelijk om snel en efficiënt meerdere afstanden en reistijden te berekenen.


Wat biedt de Reiskostenbon:

• Eenvoudig in gebruik

• Laagdrempelig, er is geen minimum afname

• Geen speciale hardware of software nodig

• Scherp geprijsd en kostenbesparend

 
De Reiskostenbon is al verkrijgbaar vanaf € 199,- per jaar en kan dan op elke pc gebruikt worden door middel van een eigen inlogcode. U betaalt alleen voor een vooraf te bepalen aantal raadplegingen en niet voor het bestand. Het is dus mogelijk om het Excelbestand met meerdere gebruikers te gebruiken, zonder extra kosten achteraf! 
 
Geïnteresseerd in de eenvoud van de Reiskostenbon? Bekijk dan de demonstratie.
 
Heeft u een bijzondere wens waar de Reiskostenbon niet op aansluit, informeer dan naar de mogelijkheden via de contactpagina.
 
 

Ik plan meer dan 250 routes per maand

Time&Distance Standaard

De standaard versie van Time&Distance is geschikt voor u als u eenmalig de afstand tussen een grote hoeveelheid (500+) adressen nodig heeft voor bijvoorbeeld de reiskostenvergoeding van uw werknemers of wanneer u bijvoorbeeld een overzicht aan de belastingdienst moet overleggen. Wanneer u een grote hoeveelheid afstanden door ons wilt laten berekenen volgt u onderstaande stappen:

1. U kunt een template van het aan te leveren bestand via ons contactformulier opvragen

2. U levert de ingevulde template Excel template of CSV bestand aan met VAN en NAAR adressen bij voorkeur in postcodes. Daarnaast uw gewenst type route: de kortste, snelste of optimale.

3. U krijgt een Excel of CSV bestand terug die u in andere applicaties kunt integreren.

Bedrijven zoals de Efteling, PricewaterhouseCoopers, UTS, UniGroup Worldwide UTS, Sigma Kalon, JLG en tientallen anderen zijn u reeds voorgegaan en hebben al gebruik gemaakt van Time & Distance standaard. Time&Distance Standaard is al verkrijgbaar vanaf 500 afstanden.

Vraag meer informatie kunt u contact met ons op nemen.

 

Time&Distance Pro

De pro versie van Time&Distance heeft dezelfde voordelen als de standaard methode. Het verschil met de standaard versie is dat Time&Distance Pro werkt op basis van een XML interface waarmee deze service eenvoudig te integreren is in een intranet of eigen applicatie. Time&Distance Pro is interessant voor het regelmatig opvragen van afstanden, maar ook een groot aantal afstanden in een keer opvragen is mogelijk.

Time&Distance Pro is verkrijgbaar vanaf 1000 berekeningen (per jaar).
 
Een kleine greep uit de bedrijven die gebruik maken van Time&Distance pro: Bean IT, Paralax, Tribase, SuperOffice en Triple Interactive.
 
Voordelen van Time&Distance:
 
    *      Vereenvoudiging van het beheer en de berekening van reiskosten,
    *      De kortste, snelste of optimale route in meters en seconden,
    *      Een betrouwbare en eenduidige methode voor afstandberekeningen
    *      Locatie bepaling op Europees niveau,
    *      Helder overzicht van afgelegde ritten,
    *      Eenvoudige implementatie,
    *      Uitkomsten gelijk aan Routenet.nl       
 
 
Vraag meer informatie aan via ons reactieformulier

 

 

 

Vraag hier een testaccount aan en test de werking van de Reiskostenbon of onze Time&Distance 100 routes geheel vrijblijvend.

Contact

Locatienet BV

Bezoekadres:
Energieweg 1
3542 DZ Utrecht     

   

Postadres:
Postbus 43072
3540 AB Utrecht

          

info@locatienet.com
tel: 0346 581 671

 
    

Meer diensten van Locatienet

Op internet kunt u nog meer diensten van Locatienet vinden .