Tel: +31 (0) 346 581 671

Berekenen van reisafstanden en reistijden

Inzicht in de reiskosten is belangrijk voor uw onderneming. Bijvoorbeeld voor de bepaling van de kilometervergoeding voor het woon-werkverkeer voor uw medewerkers of bijvoorbeeld om autokosten en brandstofkosten te beperken of inzichtelijk te maken. Duidelijkheid en precisie is voor de afstandberekening noodzakelijk. Denk hierbij aan de kilometervergoeding of voor de nieuwe regels voor bijtelling, maar ook het doorberekenen van reiskosten aan clïenten, is een goede kilometerregistratie belangrijk. Vandaar dat Locatienet de dienst Time&Distance ontwikkeld heeft waarmee u exact kilometers en reistijden kunt berekenen voor elke toepassing.

Time&Distance van Locatienet is de meest eenvoudige en betrouwbare oplossing voor het bepalen van afstanden in kilometers en de reisduur in minuten en seconden voor elke autoroute, gebaseerd op de standaard van de bekende online routeplanner van Routenet.nl.

Met Time&Distance kunt u afstandsberekeningen van woon-werkverkeer automatisch laten uitvoeren maar ook handmatig per adres of postcode opvragen. Het resultaat kunt u inlezen in bekende office applicaties zoals Excel of Access.

Met de op XML gebaseerde pro versie is het daarnaast mogelijk om Time&Distance als toepassing te laten werken binnen bijvoorbeeld uw intranet omgeving of eigen applicatie.

Voordelen van Time&Distance:

* Vereenvoudiging van het beheer en de berekening van reiskosten 

* De kortste, snelste of optimale route in meters en seconden

* Een betrouwbare en eenduidige methode voor afstandberekeningen

* Locatie bepaling op Europees niveau

* Helder overzicht van afgelegde ritten

* Eenvoudige implementatie

* Gebaseerd op de Routeplanner www.routenet.nl

 

Time&Distance Standaard

De standaard versie is geschikt voor u als u eenmalig de afstanden tussen adressen nodig heeft voor bijvoorbeeld de reiskosten vergoeding van uw werknemers. U levert een MS Excel of CSV bestand aan met VAN en NAAR adressen bij voorkeur in postcodes. Daarnaast uw gewenst type route: de kortste, snelste of optimale. U kunt een template van het aan te leveren bestand hier downloaden.

U krijgt een Excel of CSV bestand terug die u in andere applicaties kunt integreren.

Bedrijven zoals de Efteling, PricewaterhouseCoopers, UTS, UniGroup Worldwide UTS, Sigma Kalon, JLG en tientallen anderen zijn u reeds voorgegaan en hebben al gebruik gemaakt van Time & Distance standaard.

Time&Distance Standaard is al verkrijgbaar vanaf een beperkt aantal afstanden. Vraag meer informatie aan via ons reactie formulier of neem contact met ons op.

 

Time&Distance Pro (XML)

De pro versie van Time&Distance heeft dezelfde voordelen als de standaard methode. Het verschil met de standaard versie is dat Time&Distance Pro werkt op basis van een XML interface waarmee deze service eenvoudig te integreren is in een intranet of eigen applicatie. Time&Distance Pro is interessant voor het regelmatig opvragen van afstanden, maar ook een groot aantal afstanden in een keer opvragen is mogelijk.

Time&Distance Pro is verkrijgbaar vanaf 1000 afstandberekeningen (per jaar). Een kleine greep uit de bedrijven die gebruik maken van Time&Distance pro: Bean IT, Paralax, Tribase, SuperOffice en Triple Interactive.

Vraag meer informatie aan via ons reactie formulier of neem contact met ons op.

 

Vraag hier een testaccount aan en test de werking van de Reiskostenbon of onze Time&Distance 100 routes geheel vrijblijvend.

Contact

Locatienet BV

Bezoekadres:
Energieweg 1
3542 DZ Utrecht     

   

Postadres:
Postbus 43072
3540 AB Utrecht

          

info@locatienet.com
tel: 0346 581 671

 
    

Meer diensten van Locatienet

Op internet kunt u nog meer diensten van Locatienet vinden .