Tel: +31 (0) 346 581 671

Diensten

Inzicht in de reiskosten is belangrijk voor uw onderneming.  Bijvoorbeeld voor de bepaling van de kilometervergoeding voor het woon-werkverkeer voor uw medewerkers of bijvoorbeeld om autokosten en brandstofkosten te beperken of inzichtelijk te maken.
 
Duidelijkheid en precisie is voor de afstandberekening noodzakelijk. Denk hierbij aan de kilometervergoeding of voor de nieuwe regels voor bijtelling, maar ook het doorberekenen van reiskosten aan clïenten, is een goede kilometerregistratie belangrijk. Vandaar dat Locatienet de dienst Time&Distance ontwikkeld heeft waarmee u exact kilometers en reistijden kunt berekenen voor elke toepassing.
 
Time&Distance van Locatienet is de meest eenvoudige en betrouwbare oplossing voor het bepalen van afstanden in kilometers en de reisduur in minuten en seconden voor elke autoroute, gebaseerd op de standaard van de bekende online routeplanner van Routenet.nl.

Met Time&Distance kunt u afstandsberekeningen van woon-werkverkeer automatisch laten uitvoeren maar ook handmatig per adres of postcode opvragen. Het resultaat kunt u inlezen in bekende office applicaties zoals Excel of Access.
 
Met de op XML gebaseerde pro versie is het daarnaast mogelijk om Time&Distance als toepassing te laten werken binnen bijvoorbeeld uw intranet omgeving of eigen applicatie.
 

Voordelen van Time&Distance:
 

    *      Vereenvoudiging van het beheer en de berekening van reiskosten
 
    *      De kortste, snelste of optimale route in meters en seconden
 
    *      Een betrouwbare en eenduidige methode voor afstandberekeningen
 
    *      Locatie bepaling op Europees niveau
 
    *      Helder overzicht van afgelegde ritten
 
    *      Eenvoudige implementatie
 
    *      Gebaseerd op de Routeplanner www.routenet.nl               
 

Contact

Locatienet BV

Bezoekadres:
Energieweg 1
3542 DZ Utrecht     

   

Postadres:
Postbus 43072
3540 AB Utrecht

          

info@locatienet.com
tel: 0346 581 671

 
    

Meer diensten van Locatienet

Op internet kunt u nog meer diensten van Locatienet vinden .